SBB

Wij investeren in de toekomst. We bieden scholieren en studenten die passie hebben voor techniek graag een plaats om werkervaring op te doen in de vorm van een stage.
Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf. We zijn trots op deze erkenning en we hopen in de komende jaren veel scholieren en studenten te mogen begeleiden.

Voor meer informatie kijk op www.sbb.nl

Heb jij ook een passie voor techniek, maar ben je nog aan het studeren? Om alvast relevante ervaring op te doen bieden wij regelmatig stages aan op het gebied van techniek en commercie. Als stagiair maak je onderdeel uit van ons team. Bij de invulling van je stage houden we natuurlijk rekening met de ontwikkeldoelstellingen vanuit school en je affiniteiten. Uiteraard mag je van ons begeleiding verwachten om het beste uit je stage te halen.

Kom jij stage bij ons lopen?
Bekijk bij vacatures welke stageplaatsen we momenteel aanbieden. Staat er voor jou op het moment geen relevante stageplaats tussen? We zijn altijd op zoek naar talent! Stuur daarom ook dan je CV en korte motivatie naar hr@vanstenisgroup.com

Van Stenis Group-advies-en-standaardisatie

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.