Over ons

Samen werken aan een efficiënte productie

De Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Startflow. Alle bedrijven zijn werkzaam in dezelfde industrieën, maar met ieder een eigen specialisme. Een samenwerking waar u uw voordeel mee kunt doen.

Van Stenis Group is een relatief jong familiebedrijf. Toch huist binnen de groep meer dan 50 jaar ervaring. De ruime ervaring zit hem in de drie bedrijven, Luitec, Startflow en Sellon, waaruit de groep bestaat. Ieder met hun eigen specialisme. Sinds 2016 zijn deze bedrijven onder de leiding van de broers Wim, Arjen en Karel van Stenis als Van Stenis Group intensief gaan samenwerken.

Wat we, naast de familiaire band, gemeen hebben? Al onze producten en services zijn gericht op optimaliseren van de ‘flow’ binnen het productieproces. Het verhogen van de standtijd en het doorvoeren van technische en energiezuinige verbeteringen is hierbij ons uitgangspunt. Kortom, onze producten en diensten zijn complementair aan elkaar.

Zullen we kennismaken?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw productieproces? Neem contact met ons op. We komen graag langs om u en uw organisatie te leren kennen. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing die het beste bij uw installatie past.

Vacatures

Certificering

Contact

Startflow is uw industriële leverancier en dienstverlener binnen de procesindustrie. Van advies tot installatie, van engineering tot assem-blage en onderhoud aan componenten en systemen. Startflow ontzorgt u volledig op het gebied van procesafsluiters en pneumatische besturing.

Sellon is uw industriële dienstverlener bij het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd van uw rotating equipment. Naast het verlenen van service, is Sellon ook uw leverancier van hoogwaardige afdichtingen, industriële pompen en technische onderhoudsproducten.

Luitec is uw technische dienstverlener op het gebied van persluchtsystemen, pompen en technische componenten. Op zoek naar complete persluchtoplossingen? Luitec ontzorgt u volledig, van engineering tot montage op locatie en onderhoud.

Van Stenis Services is uw serviceverlener op het gebied van onderhoud aan uw pompen, afsluiters en persluchtinstallaties. Met gebundelde krachten van de monteurs binnen de Van Stenis Group pakken wij het onderhoud en het verhelpen van storingen aan uw installatie procesbreed aan.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto