EcoVadis

Van Stenis Group laat zijn MVO-procedures via Sellon BV toetsen door EcoVadis. EcoVadis helpt ons alert te blijven handelen waardoor we ons MVO-beheersysteem op pijl kunnen houden en waar mogelijk kunnen verbeteren.
Het doel van EcoVadis is om de kwaliteit van ons MVO-beheersysteem te evalueren op basis van onze beleidsregels, maatregelen en resultaten. Hierbij evalueren zij ons systeem op de volgende onderwerpen: milieu, arbeidspraktijken & mensenrechten, eerlijke handelspraktijken en duurzame inkoop.

De onderwerpen zijn gebaseerd op erkende internationale MVO-normen zoals de Global Compact Principles, de conventies van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO), de normen van het Global Reporting Initiative (GRI), de ISO 26000-norm en de CERES-principes.

De evaluatie van ons MVO-beleid vindt plaats aan de hand van een branchegerichte vragenlijst (scorekaart) en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk team van EcoVadis. In 2019 is ons MVO-erkenningsniveau van EcoVadis van brons naar zilver gegaan.

Voor meer informatie kijk op www.ecovadis.com

ecovadis

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.